Doncs jo ho veig així: Sobre la crisi econòmica i més por Xavier Sala i Martín

Doncs jo ho veig així: Sobre la crisi econòmica i més por Xavier Sala i Martín

Titulo del libro : Doncs jo ho veig així: Sobre la crisi econòmica i més
Fecha de lanzamiento : July 30, 2010
Autor : Xavier Sala i Martín
Número de páginas : 191
Editor : ROSA VENTS

Descargue o lea el libro de Doncs jo ho veig així: Sobre la crisi econòmica i més de Xavier Sala i Martín en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Xavier Sala i Martín con Doncs jo ho veig així: Sobre la crisi econòmica i més

Una antologia dels controvertits articles periodístics de l'economista espanyol més polèmic, contestatari i, al mateix temps admirat i seguit.

Provocador per alguns, visionari per d'altres. L'única cosa que Xavier Sala i Martín no suscita és indiferència.

Amb rigor i senzillesa, Xavier Sala i Martín explica, tant als experts com als neòfits, les bases de l'economia i del sistema econòmic mundial. L'actual crisi financera, definida per l'autor com una de les més importants dels últims cent anys, centra gran part dels seus darrers articles periodístics recollits en aquest llibre. També ens ofereix la seva opinió sobre temes com el canvi climàtic, la situació de l'Àfrica i altres aspectes de l'actualitat mundial, amb una nova visió de l'economia que deixa de banda propostes obsoletes i planteja els grans temes amb lucidesa i originalitat.