Entre Roma i el Renaixement: Història i textos de l'Occident Medieval (Catalan Edition) por Josep Maria Salrach

Entre Roma i el Renaixement: Història i textos de l'Occident Medieval (Catalan Edition) por Josep Maria Salrach

Titulo del libro : Entre Roma i el Renaixement: Història i textos de l'Occident Medieval (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : April 7, 2016
Autor : Josep Maria Salrach
Número de páginas : 465
Editor : Eumo Editorial

Descargue o lea el libro de Entre Roma i el Renaixement: Història i textos de l'Occident Medieval (Catalan Edition) de Josep Maria Salrach en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Josep Maria Salrach con Entre Roma i el Renaixement: Història i textos de l'Occident Medieval (Catalan Edition)

Entre Roma i el Renaixement transcorre un període crucial de la història europea, durant el qual els homes viuen d'herències anteriors o les recuperen però sobretot fan les seves pròpies experiències, alimenten noves esperances i adopten solucions originals per als reptes que se'ls plantegen. Tot aquest patrimoni l'heretaren els pobles de l'Edat Moderna. De tal manera que l'Europa que avui coneixem no es pot explicar sense les vicissituds dels que hi van viure entre cinc-cents i mil cinc-cents anys enrera. La voluntat de l'autor ha estat més la de transmetre una "lectura i interpretació" de la història medieval europea, en el sentit d'un conjunt de claus explicatives de l'evolució, que no pas la d'oferir un gran volum d'informació. Així, els lectors poden aprofundir en els temes tractats amb l'ajut de la bibliografia que figura al final de cada un.

Josep M. Salrach i Marès (1945) és llicenciat en Filosofia i Lletres i doctor en Història Medieval per la Universitat de Barcelona. Ha estat professor d'aquesta universitat i actualment ho és de la Universitat Pompeu Fabra. És autor de diversos títols d'història medieval i de síntesi històrica. Els últims anys, la seva recerca s'ha centrat en temes socials, com les crisis de subsistència o el sistema de justícia.

Libros Relacionados