Potser és amor (Catalan Edition) por P. Z. Reizin

Potser és amor (Catalan Edition) por P. Z. Reizin

Titulo del libro : Potser és amor (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : May 9, 2018
Autor : P. Z. Reizin
Número de páginas : 469
Editor : Columna CAT

Obtenga el libro de Potser és amor (Catalan Edition) de P. Z. Reizin en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

P. Z. Reizin con Potser és amor (Catalan Edition)

La Jen està trista. I l’Aiden vol que sigui feliç. Sembla senzill, oi? I ho seria si no fos perquè la Jen és una noia de poc més de trenta anys a qui acaba de deixar el nòvio i l’Aiden és una peça de software cara i sofisticada.

Això sí: l’Aiden coneix la Jen a la perfecció. Pot accedir a tots els seus aparells i així està al corrent de la cançó que escolta a totes hores, les seves fotos preferides i les cites d’Instagram que la inspiren. I, gràcies als algoritmes, ha fet un càlcul: la Jen ha de trobar una nova parella per assolir un nivell òptim de benestar. I amb tot internet al seu abast, no haurà de buscar gaire per trobar l’espècimen perfecte i programar la cita ideal. Llàstima que la Jen sembla estar a mil anys llum d’interessar-se pel pla perfecte de l’Aiden...

¿Podria ser que una màquina d’intel·ligència artificial tregui l’entrellat de la intel·ligència emocional i descobreixi què és el que ens fa feliços als humans?


Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Libros Relacionados